With the development of urbanization process, the problem of urban garbage is more and more serious, of which the largest proportion is food waste. Food waste mainly comes from the residents. So how to reduce the family food waste is particularly important. In the study I analyzed the consumer's food consumption behavior, the reasons of food waste, and food preservation techniques. Modified Atmosphere Packaging( MAP ) is an effective preservation way to improve the “shelf life” of the food, in the food industry has been widely used. My project is to use the MAP preservation principle, designing a new home food preservation products to help consumers better manage food and reduce the food waste of family.
Con lo sviluppo dell'urbanizzazione, il nostro problema dei rifiuti solidi urbani sta peggiorando.La ricerca ha mostrato che i rifiuti alimentari domestici occupano la parte maggiore dei rifutti. Attraverso la ricerca e l’analisi dei comportamenti di consumo alimentare e le cause dei rifiuti alimentari domestici,in combinazione con i metodi tradizionali e moderni di conservazione degli alimenti, ho progettato un nuovo prodotto per conservare gli alimenti domestici. Questo è un progetto per conservare meglio gli alimenti domestici e contribuire a ridurre gli sprechi alimentari,utilizzando il principio della tecnologia dell'atmosfera protettiva(M.A.P) che può prolungare il tempo di conservazione degli alimenti.
Moore. Un nuovo prodotto per la conservazione alimentare domestica
SHI, HONGQIONG
2016/2017
Abstract
With the development of urbanization process, the problem of urban garbage is more and more serious, of which the largest proportion is food waste. Food waste mainly comes from the residents. So how to reduce the family food waste is particularly important. In the study I analyzed the consumer's food consumption behavior, the reasons of food waste, and food preservation techniques. Modified Atmosphere Packaging( MAP ) is an effective preservation way to improve the “shelf life” of the food, in the food industry has been widely used. My project is to use the MAP preservation principle, designing a new home food preservation products to help consumers better manage food and reduce the food waste of family.File | Dimensione | Formato | |
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https://hdl.handle.net/10589/135371