In order to gather information and contribute to increase the knowledge and awareness about what is the horeca sector doing and how is facing the sustainable challenges regarding food sustainable practices, a pilot survey was designed and conducted. The main result of the testing survey is that the theory survey research is already in execution.
Al fine di raccogliere informazioni e contribuire ad aumentare la conoscenza e la consapevolezza di ciò che sta facendo il settore horeca e di come sta affrontando le sfide sostenibili in materia di pratiche alimentari sostenibili, è stato progettato e condotto un sondaggio pilota. Il risultato principale del sondaggio pilota è che appunto, il sondaggio è già in esecuzione.
Food sustainability in the HoReCa sector. A pilot survey
MOJICA UREÑA, DAVID IGNACIO
2017/2018
Abstract
In order to gather information and contribute to increase the knowledge and awareness about what is the horeca sector doing and how is facing the sustainable challenges regarding food sustainable practices, a pilot survey was designed and conducted. The main result of the testing survey is that the theory survey research is already in execution.File | Dimensione | Formato | |
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Descrizione: Graduation Project: Food sustainability in the horeca sector - A pilot survey
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https://hdl.handle.net/10589/139471