This paper focuses on the development of Chinese culture, especially tea culture, through the development of today's fast developing society, where people are under a certain degree of pressure, targeting the health of their bodies and minds, thus establishing a new way of consumption experience . From the discovery of tea by our ancestors in ancient times to the development of tea today, tea culture has influenced the world, inheriting traditional culture and innovating by combining it with the development of modern society.
Questo articolo si concentra sullo sviluppo della cultura cinese, in particolare della cultura del tè, attraverso lo sviluppo della società odierna in rapida evoluzione, dove le persone sono sottoposte a un certo grado di pressione, mirando alla salute dei loro corpi e delle loro menti, stabilendo così un nuovo modo di esperienza di consumo. Dalla scoperta del tè da parte dei nostri antenati nell'antichità allo sviluppo del tè oggi, la cultura del tè ha influenzato il mondo, ereditando la cultura tradizionale e innovandola con lo sviluppo della società moderna.
A new style of consumption experience- Chinese tea
Huang, Shan
2021/2022
Abstract
This paper focuses on the development of Chinese culture, especially tea culture, through the development of today's fast developing society, where people are under a certain degree of pressure, targeting the health of their bodies and minds, thus establishing a new way of consumption experience . From the discovery of tea by our ancestors in ancient times to the development of tea today, tea culture has influenced the world, inheriting traditional culture and innovating by combining it with the development of modern society.File | Dimensione | Formato | |
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